NB! Kalju Aigro poolt isiklikult on antud nookesele tema vana albumi piltide ning mälestuste avaldamisluba. Mujal kasutamiseks palun pöörduda pärijate poole. Nookese veebiruumis leiduvad muud pildid ja tekstid kuuluvad valdavalt nookesele. Palun neid nookeselt luba küsimata mitte kusagil mujal avaldada. Avalikust ruumist pärit materjalid oleme püüdnud varustada allikviidetega.

kolmapäev, 27. jaanuar 2016

Toomas Tuula

2016 oli kurb talv, mil jätsime hüvasti oma armsa klassivenna Toomas Tuulaga.


Toomas koos oma tütrega 
Toomas 2009 oma klassipingis koos tüdrukutega

Toomas viimast korda koos oma klassi ja lennukaaslastega 2014 aastal

Mul on väga hea meel, et need kolm Nõo aastat andsid meile kõigile koha peres, mille liikmed ei pruugi küll sageli kokku saada, kuid kellega kohtudes venib suu iseeneslikult laiale naerule ja vahepealset eemaloldud aega poleks nagu olnudki. Kõik on omad ja armsad, kuid Toomas on minu jaoks selle poolest eriline, et tema tegelik suurus inimesena sai nähtavaks alles pärast kooliaega. Mul on olnud ka rõõm istuda koos tema ja ta südamliku abikaasaga nende Palamuse kodus, ikka lubadusega edaspidigi möödasõidul läbi astuda..

Avastasin, et meie pildialbum veebis oli vahepeal kustunud, kuid ega pildid sellepärast kadunud ei ole. Tegin sellise kiire uue üleslaadimise, ilma pildiallkirju lisamata. Üks uus album ka 2014 aasta kolme klassi kokkutulekult valikuta kõik klõpsud, mis klassiruumis tehtud. Head vaatamist ja meenutamist ning olge hoitud!      

Märkus dets 2016: Seoses uute turvanõuetega ei avane kahjuks need albumid, sest on iseseisvalt kolinud Picasa arhiivi. Aga las pealkirjad olla kuni saab uus koht leitud .

XIB Klassialbum Vol1
Klassialbum Vol2
Kokkutulek 2007
Reaalklaside aastapäev 2009
Kolme Klassi Kokkutulek 2014

Tiina

Kommentaare ei ole: