NB! Kalju Aigro poolt isiklikult on antud nookesele tema vana albumi piltide ning mälestuste avaldamisluba. Mujal kasutamiseks palun pöörduda pärijate poole. Nookese veebiruumis leiduvad muud pildid ja tekstid kuuluvad valdavalt nookesele. Palun neid nookeselt luba küsimata mitte kusagil mujal avaldada. Avalikust ruumist pärit materjalid oleme püüdnud varustada allikviidetega.

pühapäev, 20. november 2011

Reaalainete nädal Nõo Reaalgümnaasiumis

Nõo kooli lehelt  võib lugeda, et  reaalainete süvaõppe 47. aastapäeva ürituste kavas on algaval nädalal  hulk üritusi. Osale ettevõtmistest oodatakse ka vilistlaste osavõttu. Eraldi kiri selle kohta on saabunud vilistlaste uudisgrupile. Uudisgrupis on jutuks olnud ka vilistlaste nimekirjade kadumine kooli kodulehelt. Sellegi kohta on saabunud positiivne teade.

NB! Meie lõpetamisaasta on 1967, millega kuulume lõpetajate nooremasse vanuserühma. 3. detsembril toimuva Nõo Kooli 325. aastapäeva osavõtumaks on 13 €  tasudes ülekandega kuni 30.novembrini kontole nr 221012084194 ( Anneli Korela). Kohapeal on osavõtumaks 15 € .

Kooli aastapäeva tähistamise raames toimuvad järgmised ettevõtmised:


*teisipäeval, 22. novembril* algab kooli saalis kell 18.15 mälumäng vilistlastele ja  tänastele õpilastele. Võistkonnad on 4- liikmelised ning komplekteerimisel piiranguid ei ole. Mõned küsimused on kindlasti seotud kooli ajaloo ja Kalju Aigroga.

*kolmapäeval, 23. novembril* toimub Tartu Raadi kalmistul suvel meie hulgast lahkunud Kalju Aigro kalmul lühike mälestustseremoonia. Algus 19.21 (K. Aigro sündis 1921. aastal).

Traditsiooniline juubeliturniir korvpallis toimub 2012. aasta veebruaris. Saate aastapäeval plaane pidada ja mõned ühistreeningud enne turniiri korraldada.

Jaanus Järveoja
Nõo RG direktor

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Tervist,

Vilistlaste nimekirjad avaldatakse peatselt uuesti, antud hetkel toimub kodulehe kolimine uue süsteemi ja disaini alla.

Andres Mihkelson,
nrg.tartu.ee veebihaldur.

Kommentaare ei ole: