NB! Kalju Aigro poolt isiklikult on antud nookesele tema vana albumi piltide ning mälestuste avaldamisluba. Mujal kasutamiseks palun pöörduda pärijate poole. Nookese veebiruumis leiduvad muud pildid ja tekstid kuuluvad valdavalt nookesele. Palun neid nookeselt luba küsimata mitte kusagil mujal avaldada. Avalikust ruumist pärit materjalid oleme püüdnud varustada allikviidetega.

teisipäev, 25. oktoober 2011

NRG Vilistlaskogu

Kaunist jätkuvat seenesügist kõigile!

Seoses alanud koolivaheajaga kuulutan nookese suvevaheaja lõppenuks. Oleks tore kuulda, kuidas keegi oma suve mööda saatis. Kui ei muud, siis mõne pildi võiksie ikka teele saata.

Meie nookene on kollektiivliikmena Nõo vilistlaste Google grupi liige. Sealt saabub kogu aeg sõnumeid, millest annan siinkohal lühikese ülevaate.

Laupäeval, 3. detsembril 2011 toimub Nõo kooli 325. aastapäeva tähistamine. Kontsert-aktus algab kell 16 kooli saalis ning vilistlasõhtu kell 19 spordihoones . Tantsuks mängib ansambel "Apelsin".
Info selle sündmuse kohta on üleval ka kooli kodulehel .
2. Nooremad vilistlased on jõudnud vormistada NRG vilistlaskogu kui MTÜ.
http://nrg.tartu.ee/inimesed/vilistlaskogu 
Plaanitakse koguda raha mingite tehnikavidinate kinkimiseks koolile.  Tore, et meie reaalainete päeva algatus järgijaid leiab, kui nad ka täiesti ise sellise mõtte peale tulid. Meie ehk võime selle annetuskampaania puhul piirduda põhiliselt poolehoidva noogutusega. Normaalset tulumaksuvaba annetuste kogumist kooli heaks ühingu kaudu hetkel ei ole võimalik toimetada, sest ühing ei ole tulumaksuvabastuse nimekirjas.

Ühingut võiks toetada küll, kuid esialgu vaid isikliku liikmeksastumisega.

3. Ühingu liikmed on üsnagi entusiastlikult välja pakkunud rea teemasid loenguteks-õppusteks, mida ollakse valmis praegustele õppuritega isiklikult läbi viima. Ei ole teada, kas koolinoored mingit seisukohta sellise abi soovimiseks või tagasilükkamiseks avaldanud on.

Iga nookene võib muidugi ise ka uudistegruppi lugeda.  Kasutajanimi nookene ja salasõna te ju teate, eks.

Tiina

Kommentaare ei ole: