NB! Kalju Aigro poolt isiklikult on antud nookesele tema vana albumi piltide ning mälestuste avaldamisluba. Mujal kasutamiseks palun pöörduda pärijate poole. Nookese veebiruumis leiduvad muud pildid ja tekstid kuuluvad valdavalt nookesele. Palun neid nookeselt luba küsimata mitte kusagil mujal avaldada. Avalikust ruumist pärit materjalid oleme püüdnud varustada allikviidetega.

reede, 15. aprill 2011

Kalju Aigro mälestused

Eelteade. Aprillis hakkab Nookeses ilmuma järjejutuna lintidele loetud teksti järgi üles kirjutatud tekst Kalju mälestustest. Hetkel on kokku pandud osad lapsepõlvest kuni sõja lõpuni. Kalju loeb teksti juurde ning võimalik, et ka juba kirja pandud tekstide osas tuleb täiendusi, kuid Kalju loal panen senitehtu meie lehele üles. Loodan Kaljult saada teksti elustamiseks mõned pildid ning siis alustan avaldamist.
NB! AINULT NOOKESES AVALDAMISEKS!
Soovitus. Head sõbrad, Kalju tunneb suurt rõõmu, kui keegi leiab aega talle pisut seltsi pakkuda või veelgi parem, kasvõi tunnikeseks kuhugi kodust välja viia. Tiina on käinud Kaljuga botaanikaaias ning Jägala juga vaatamas. Nüüd ilus kevad ja polegi kaugele vaja suunduda.
Kalju aadress: Tallinn, Nurmiku põik 3 (Pirita Kosel), uus mobiitelefoni number 53803808

Kaunist kevadet kõigile!
Tiina

Täiendus 4.juulil 2011.

Mälestuste avaldamine on viibinud, kuid veel pisut kannatust. Juhtus nii, et mõned pildid jõudsid enne blogisse kui tekst.

Tiina

Kommentaare ei ole: