NB! Kalju Aigro poolt isiklikult on antud nookesele tema vana albumi piltide ning mälestuste avaldamisluba. Mujal kasutamiseks palun pöörduda pärijate poole. Nookese veebiruumis leiduvad muud pildid ja tekstid kuuluvad valdavalt nookesele. Palun neid nookeselt luba küsimata mitte kusagil mujal avaldada. Avalikust ruumist pärit materjalid oleme püüdnud varustada allikviidetega.

pühapäev, 28. november 2010

Kalju Aigro on haiglast kodus.

Rääkisin Kalju Aigro tütre Helgega. Ta rääkis, Kalju oli vahepeal haiglas, kuid nüüd on ta kodus ja on nii kõbus, et võiks külalisi vastu võtta. Tervis olla isegi nii hea, et võib olla läheb ta ka kooli aastapäevale.

Arutasime veel ideed, et Kalju 90. sünnipäevaks võiks välja anda raamatu Nõo kooli ajaloost, kus põhjalikumalt oleks kästletud keskkooli sünnilugu ja eriklasse, mis Kalju elutööks on olnud. Et võiks MTÜ teha ja selle kaudu toetust taotleda jms. Idee on veel päris algusjärgus.
Meil on võimalus avangardis olla!

Villu

PS
Kokkutuleku videod on ka juba ammu valmis. Tööl on tempo peal olnud. Pole olnud aega reklaamida. Esialgu tegin 10 tk. Kes ees, saab kohe. Kes taga, saab veidi hiljem.

Kommentaare ei ole: