NB! Kalju Aigro poolt isiklikult on antud nookesele tema vana albumi piltide ning mälestuste avaldamisluba. Mujal kasutamiseks palun pöörduda pärijate poole. Nookese veebiruumis leiduvad muud pildid ja tekstid kuuluvad valdavalt nookesele. Palun neid nookeselt luba küsimata mitte kusagil mujal avaldada. Avalikust ruumist pärit materjalid oleme püüdnud varustada allikviidetega.

neljapäev, 20. juuni 2019

Kokkutulek 2019

Kohtume laupäeval, 29. juunil kell 13 Võrus (parkimiskoht Tartu poolt tulles esimese kiriku juures vasakut kätt).
Järgneks Jüri juhtimisel umbes 1 tund ekskursiooni Võrus ja lõunasöök (omal valikul ja arvel)

Seejärel sõidaksime Jüri auto järel Metsaveerele – olles enne külastanud Kõrgemäe talu nuku- ja käsitöömuuseumi ning juustutööstust (talutoodangu ostmise võimalus).

Metsaveerel on aega nii palju, kui kellelgi jätkub. Söögid/joogid võiks igaüks enda jaoks kaasa võtta või võime need koos „Nöörimaa Marketist“ osta. On ööbimis- (magamiskott kaasa!) ja saunavõimalus; ööbijatele õhtul või hommikul matk Eesti kõrgeimale liivakivipaljandile Piusa jõel.

Võrru mittetulijate jaoks saadame juhtnöörid Metsaveerele jõudmiseks (Võrust u 8 km).
 
 Ootame kohale kõiki, kellel tervis või muud tähtsad toimetused vähegi lubavad. Aega veel on haigetel terveneda ja kahtlejatel otsustada.
Paraku on Eestimaine suvi lühikene ja kõik nädalavahetused loetud. Nii ongi mitmel klassikaaslasel samal ajal ees muud tähtsad üritused. Kahju, kuid rõõm sellest, et endiselt on inimestel köitvaid tegemisi ja oodatud ettevõtmisi.

Kohtumiseni Võrus!

Kommentaare ei ole: