NB! Kalju Aigro poolt isiklikult on antud nookesele tema vana albumi piltide ning mälestuste avaldamisluba. Mujal kasutamiseks palun pöörduda pärijate poole. Nookese veebiruumis leiduvad muud pildid ja tekstid kuuluvad valdavalt nookesele. Palun neid nookeselt luba küsimata mitte kusagil mujal avaldada. Avalikust ruumist pärit materjalid oleme püüdnud varustada allikviidetega.

neljapäev, 3. detsember 2009

Mõista mõista, kes need on

Õigus, A-kate punt. Niipalju kui neid Nõos kohal oli. Aidake nimesid öelda. Minu jaoks on momendil kolm neist inkognito. Nimed võiksite sisestada kommentaarina. Lühisõnumi aknakesse pääseb otse postituse alt, kus näha väike link kommentaaride arvuga. Algul on see arv mõistagi null. Kui sa lisad oma sõnavõtu ja selle salvestad, kasvab ka loendaja number. Nii mõneski blogis on vahel kommentaaride osa hulga mahukam, kui põhipostituste oma. Lisa oma nimi ka kommentaari teksti alla, sest arvatavasti sa ei viitsi midagi selleks ette võtta, et see kommentaari päisesse automaatselt ilmuks.

2 kommentaari:

nookene ütles ...

Näidis kommentaar:
Kenad valged roosid!
Tiina

Anonüümne ütles ...

Pildil vasakult: Kersti, Rein Prank, Peep, Rein Siirmann, Iiris, Olev, Silvi (punases), valgete roosidega on õpetaja Ove Karu tütar Anne Jürimäe, kes töötab samuti õpetajana Nõo koolis