NB! Kalju Aigro poolt isiklikult on antud nookesele tema vana albumi piltide ning mälestuste avaldamisluba. Mujal kasutamiseks palun pöörduda pärijate poole. Nookese veebiruumis leiduvad muud pildid ja tekstid kuuluvad valdavalt nookesele. Palun neid nookeselt luba küsimata mitte kusagil mujal avaldada. Avalikust ruumist pärit materjalid oleme püüdnud varustada allikviidetega.

teisipäev, 11. detsember 2007

Kallid füüsikud!

Kõigepealt siiras kaastunne Teile kalli klassiõe Ene kaotuse puhul! Leiname ja meenutame hea sõnaga oma toredat ja alati sõbralikku kooliõde ka meie, matikud. Kurb on uskuda, et ongi juba kätte jõudnud aeg, kus meie read hakkavad tasahilju hõrenema!

Olen Teie blogi agar külastaja ja elan suure huviga kaasa Teie toimetamistele. Tublid, et olete endale nii vahva „koduka” püsti pannud, kus kõik saavad oma töödest/tegemistest üksteisele pajatada ja omavahel suhelda! See oleks nagu ühine kodu, kust igaüks saab vajadusel läbi astuda ja lähedastele südant puistata! Teeb kohe kadedaks, et meil pole seni veel midagi nii toredat kõrvale panna. Olen aru saanud, et siin on vist kõige suurema vaeva nägija Tiina, tänud Sulle!

Siinkohal ka palve, et ärge pange oma koduust lukku, nii tore on Teie poolt vahete vahel läbi astuda!

Soovin Teile kõigile kauneid lähenevaid jõulupühi ja kõikide salajaste jõulusoovide täitumist!

Villule vahvat matka ja jään põnevusega tema reisimuljeid ootama!

Ene Kaldoja


Aitäh sulle Ene, hea sõna eest. Kusagil eespool juba sai välja öeldud, et kõik paralleelklassi esindajad ning teisedki sõbralikud sugulased on igati teretulnud lugema ning sõna sekka ütlema. Saatke kiri nookesele või kasutage kommenteerimise võimalust. Oleks ju huvitav naabritegi iseseisvast elust üht-teist teada saada. Ehk edaspidi midagi ka koos ette võtta. Kui mitte täiskoosseisu kokkutulekut, siis huvirühmade kaupa. Näiteks kujutan ette mingit puhkepäeva-võsaüritust telgis või ka majas ööbimisega neile, kelle meelest väike jalgsimatk oma Eesti looduses võiks tore tunduda.

Kommentaare ei ole: